Author Archives: admin

Abit-Trading ( compassi Heerde)

Category : Geen categorie

Welkom bij Abit-Trading

Abit-Trading ( compassi – Heerde) een nieuwe onderneming met een vertrouwde naam.

Zoals u kunt lezen op onze startpagina is Abit-Trading een multifunctioneel bedrijf die u in bijna alle mogelijke materialen kan voorzien, zoals bijvoorbeeld, Computers en bijbehorende apparatuur, Tv’s Communicatieapparatuur, Auto’s, Bedrijfswagens, aanhangwagens (speciaalbouw) Bijna alles is mogelijk. Door het gehele pakket van Compassi toe te voegen aan Abit-Trading is het een totaal bedrijf geworden, daar er nu diverse divisies zijn lijkt het op een multitool. Abit-Trading heeft een peloton aan vakmensen die met hun expertise Abit-trading bijstaat in de bemiddeling en verkoop van alle artikelen.

Wij van Abit-trading laten niets aan het toeval over.

Nieuw is de Party Service met een snack- of broodjes wagen. Themabuffetten en verjaardag hapjes voor op uw feest. Ook kan er gebruikt gemaakt worden van onze kok aan huis, natuurlijk verzorgen wij ook uw BBQ’s

Bemiddeling van automobielen gaat altijd via erkende bedrijven.

Sinds kort is er de mogelijkheid om uw bedrijf geheel te voorzien van led verlichting, tevens kunnen alle led verlichting artikelen ook voor particulier gebruik aangekocht worden.

Passende service en onderhoud kan er worden verleend, daar Abit-Trading over een breed netwerk beschikt, en voor iedere tak de juiste bedrijven hiervoor heeft geselecteerd met de daarbij behorende expertise.

Onze specialiteit is het bouwen en herstellen van computers en computer apparatuur, maken van websites. Computer lessen voor basis en gevorderden zowel voor individueel als in groep ’s verband.Tevens hebben wij een laptopscherm service van 48 uur voor de meest voorkomende modellen Bij alle reparaties aan uw computer systeem geven wij altijd op de vervangende onderdelen 2 jaar volledige garantie

Bert Bekamp
Abit-Trading

Compassi – Heerde


Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.

Zoeken