Led verlichting

 

Led verlichting

Led panelen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs!
Bij ons staat kwaliteit voorop en geven 5 jaar fabrieksgarantie.
Er zijn vele soorten led panelen in de omloop en dus veel verschil in kwaliteit en in prijzen. Wij leveren een Led Panelen van hoge kwaliteit. Deze led panelen vervangen de TL lampen door nog minder stroomverbruik en voor nog meer licht. Led panelen zijn in drie verschillende lichtkleuren leverbaar.

De Led panelen zijn zeer eenvoudig te installeren. U moet de oude TL-bak verwijderen en het Led paneel in hetzelfde plafond gat plaatsen. De panelen worden geleverd met driver, dus het is een kwestie van een stekker aansluiten en deze in het stopcontact te steken.

Besparen op uw kosten met LED lampen

Het is een bekend feit dat LED lampen minder energie verbruiken dan reguliere lampen. Deze lampen kunnen u dus helpen flink op uw energierekening te besparen omdat ze amper elektriciteit verbruiken. Dit houdt ook in dat zulke lampen veel langer mee gaan dan andere in hun soort. Tevens komen onze lampen in deze categorie in grote afmetingen, zodat ze perfect geschikt zijn voor grotere ruimtes, terwijl u toch nog veel kunt besparen in vergelijk met een andere lamp. Omdat deze lampen zo rendabel zijn, betalen ze zich op kort termijn zichzelf. Het is dus een investering in de nabije toekomst. Een ander voordeel is dat u vrijwel nooit meer lampen hoeft te vervangen omdat ze zo lang meegaan en weinig energie verbruiken. Dit scheelt u tijd en natuurlijk geld. Zoekt u naar een industriële lamp van hoge kwaliteit? Wilt u bezuinigen op uw energierekening? Dan zit u hier goed. Ongeacht welk doel u in gedachten heeft, wij hebben het juiste product voor u. Neem even kort de tijd en ga gauw een kijkje nemen in ons ruime assortiment! Of neem contact met ons op.

Wij leveren op dit moment de hoogste aantal Lumens van Nederland.
Meer licht en minder energieverbruik, Hoewel led verlichting al enige tijd haar intrede doet op de markt, is de technologie nog steeds voluit in ontwikkeling. Voornamelijk de levensduur en aanschafprijs zijn factoren die de duurzaamheid van led verlichting verminderen.

Abit-Trading biedt betaalbare oplossingen en volgt de ontwikkelingen rond led-technologieën nauwlettend. Wij creëren praktische, maar vooral efficiënte oplossingen uitgerust met de modernste technologie. Wij staan garant voor de kwaliteit en levensduur van onze led verlichting, en u krijgt 5 jaar garantie (vraag ons naar de garantievoorwaarden).
Industriële lampen van hoge kwaliteit
Als u in de industriële of bedrijfssector werkt, bent u er vast al van op de hoogte dat u ook de juiste apparatuur nodig heeft. Goede lampen zijn daarvoor uiteraard van het grootste belang. In onze assortiment vindt u een ruime keuze van industriële lampen die gebruikt kunnen worden voor een grote hoeveelheid van verschillende toepassingen. Zulke lampen kunnen niet alleen handig zijn in de industriële sector, maar ook bijvoorbeeld in een kantoor, in de horeca en nog veel meer. Voor zulke toepassingen is het uiteraard wel van belang dat uw lampen van hoge kwaliteit zijn, duurzaam zijn en natuurlijk niet te duur. De producten in ons assortiment voldoen aan al dit en meer!

Hoogwaardige industriële lampen
Ongeacht welk bedrijf u heeft, een industriële lamp kan voor u de uitkomst bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld lampen vinden voor een vriesruimte. Deze lampen kunnen uw ruimte op een effectieve manier verlichten, zonder teveel aan de energierekening bij te dragen. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. De meeste lampen zijn geschikt voor grote ruimtes, zoals bijvoorbeeld een sporthal of een kantoor, waar er voldoende licht gewenst is. Al onze lampen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang mee gaan, en tegen een stootje kunnen. Bovendien kunnen deze lampen ook hogere temperaturen aan.
Vraag gerust naar de reken module om de zien dat uw besparing boven de 50% per jaar ligt (zie download rekenmodule).

 


Leave a Reply

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Zoeken