Slakkenslijm productenlijn

Slakkenlijn

Slakkenslijm

Slakken afb1

Een voorouderlijk schoonheidsgeheim 100% natuurlijk!
Gebruikt sinds de oudheid, het slijm van de slak bevat veel
gezonde stoffen, zeer gunstig voor de huid: reparatie,
genezing, flexibiliteit, anti-aging, hydratatie, helderheid,
bescherming. Het helpt om te voorkomen, te verlichten en
om verschillende soorten problemen en ziekten te laten
verdwijnen. Effectief voor huid en natuurlijk:
acnelittekens, striae, psoriasis, eczeem, rimpels, bruine
vlekken, zwarte stippen, rosacea, etc.

Slakkenslijm: een schoonheidsgeheim voor een mooie huid

Natuurlijk lijkt het gebruik van slak slijm een beetje vreemd. Het is inderdaad
verbazingwekkend om deze substantie op je gezicht aan te brengen, nu weten we dat het zeer nuttige voedingsstoffen bevat om een mooie huid te hebben. Slakslijm heeft een verzorgende, helende en anti-rimpel werking, het is je nieuwe schoonheids bondgenoot.

Waarom wordt slakslijm gebruikt in crèmes en gels?
Het gebruik van slakkenplak om huidaandoeningen te behandelen is niet nieuw, maar een oude methode in Chili. Sindsdien zijn de actieve ingrediënten van gastropod-slijm wetenschappelijk bewezen. Van nu af aan nemen overal slakkenkwekers hun slijm op voor crèmes of gels. Het wordt natuurlijk gefilterd voordat het in cosmetica wordt geïntegreerd.

slakken2
slakken 2

Het slijm van slak regenereert en herstelt een mooie huid. Als dit in het begin verrassend is, is het nu bewezen dat slakkenslijm een echt concentraat is vol voordelen voor de huid. Met name dank aan allantoïne, een voedend cosmetisch ingrediënt, dat in eerste instantie wordt aangetroffen in bepaalde dierlijke urine, in bepaalde planten en dus in slijm van slakken. Genezing en herstellend, het heeft het vermogen om dode cellen te elimineren en de cel vernieuwing te versnellen. Ook is het geval dat het glycolzuurbevat van nature en dat het een zachte afschilfering en cel vernieuwing stimuleert. Het slakslijm bevat ook veel regenererende vitamines, te beginnen met vitamine E.Antioxidant, het draagt bij aan de genezing van de huid en de hydratatie ervan. Het zit ook vol met vitamineAen C. 

Slakkenslijm verzacht en verstevigt de huid. Zeer rijk aan collageen en elastine Collageen is een eiwit dat bindweefsel helpt ondersteunen. Met andere woorden, het garandeert het flexibele onderhoud van de huid. Het verlies van collageen door de jaren heen zorgt voor een verzakte en verouderende huid. Elastine, dat ook een eiwit is, ondersteunt ook de structuur van de huid. Collageen en elastine werken samen om het weefsels in stand te houden. Het slijm van de slak, met zijn sterke penetrerende kracht, geeft deze twee vezels die ze van jaar tot jaar verliest weer terug aan de huid. Slakkenslijm verminderd rimpels De voedingsstoffen en eiwitten van slijm van slakken laten het toe om de cel vernieuwing te genezen, te verzachten, te verstevigen en te versnellen. Slakkenslijm is daarom een uitstekend anti-rimpel product. Het is een biologisch product en alles wat men in de crèmes van de handel kan zoeken om het verschijnen van de rimpels te verminderen. 

In welke gevallen word slakkenslijm in cosmetica gebruikt? 

Hoewel de samenstelling en effecten van slijm van slakken op de huid zijn aangetoond, kunnen we ons toch afvragen of dit goed voor ons is. 

Dus in welke gevallen kan slakslijm ons helpen?

Een gave huid: Eenvoudig een mooie huid hebben. Dankzij zijn regenererende, verstevigende, helende eigenschappen, slakkenslijm zit vol met beloften om een gladde en gladde huid te hebben. Vecht tegen rimpels, zowel bij preventie als bij het herstellen van rimpels, kan slakkenslijm een goede manier zijn om een huid te versterken of houd de huid langer zonder of verminder rimpels. Duidelijke acnelittekens: Met de combinatie van de voedingsstoffen, allantoïne en glycolzuur in de eerste plaats, helpt het slakslijm afschilfering van dode huidcellen voor een soepele, krachtige en snelle cel vernieuwing. Dat is alles wat u nodig hebt om acne-littekens effectief glad te maken.

De voordelen van slakkenslijm voor haarverzorging: Slakkenslijm is een ideaal ingrediënt voor cosmetische haarverzorging. De natuurlijke bestanddelen maken het een ideale combinatie om het uiterlijk van de hoofdhuid te voeden, hydrateren en verbeteren (allantoïne, collageen, elastine, glycolzuur, vitamine C en A, natuurlijke antibiotische peptiden). Regenererende eigenschappen van deze ingrediënten, de slakslijm maakt de behandeling mogelijk van huidziekten die de hoofdhuid aantasten: eczeem, psoriasis. 

Slakkenslijm Producten

Douchegel met slakkenslijm en aloë vera

BV01

Code BV01 | Prijs € 10,00

Haarbalsem met slakkenslijm Argan olie zoete amandelen

BV02

Code BV02 | Prijs € 11,00

Verlichtend gezichtsmasker met slakkenslijm, vitamine C

BV03

Code BV03 | Prijs € 9,00

Oogcontour met slakkenslijm (en hyaluronzuur)

Code BV04 | Prijs € 23,00

Haarmasker met slakkenslijm 150ML

bv05

Code BV05 | Prijs € 8,00

Haarbalsem met slakkenslijm Argan olie zoete amandelen

bv06

Code BV06 | Prijs € 11,00

Vloeibare zeep metslakkenslijm 260 ml

bv07

Code BV07 | Prijs € 10,90

Intieme zeep met slakkenslijm 260 ml

bv08

Code BV08 | Prijs € 11,90

Shampoo met slakkenslijm 260 ml

bv09

Code BV09 | Prijs € 10,90

Deo-crème met slakkenslijm 50 ml

bv11

Code BV11 | Prijs € 8,90

Gezichtsreinigingsgel met slakkenslijm 150 ml

bv12

Code BV12 | Prijs € 11,00

Gezichtscrème met slakkenslijm 50 ml

cr02

Code CR02 | Prijs € 31,00

Lichaamscrème van slakkenslijm en Arganolie

cr24

Code CR24 | Prijs € 23,00

Handcrème met slakkenslijm 75ml

cr32

Code CR32 | Prijs € 14,00

Translate »
1
Goedendag, waarmee kan ik u helpen?
Powered by