Chogan Introductie

Bedrijf opgericht in 2013 met passie en professionaliteit die een geweldige plek heeft in de bedrijfswereld, vandaag met meer dan 200 mensen die werken in de productie en distributie en met meer dan 110.000 klanten.

Hoe is Chogan naar Nederland gekomen.

Chogan is op 1 juli 2019 naar de Benelux gekomen via Frankrijk, één van de consulenten daar is gevraagd om te kijken hoe er gereageerd zou worden van uit de Benelux. Jeremy heeft op deze dag 2 mensen uit de netwerkwereld in Nederland aangeschreven, waar gelijk positief op gereageerd werd door Kimberly en Kevin. Samen is deze groep begonnen om het team op te zetten die inmiddels in de eerst maand gegroeid is naar 25 actieve consulenten en nog steeds door groeit. Inmiddels zijn de meeste documenten beschikbaar in de Nederlandse taal en zal in September Chogan Benelux worden gelanceerd.

SEPTEMBER AANMELD ACTIE SLECHTS 18,50 VOOR 6 MAANDEN!

Onze Visie

Wij zijn gericht op het optimaal begeleiden van onze consulenten en bevorderen van de omzet groei in hun teams, daarnaast zijn we druk met het opzetten van diverse activiteiten en acties om nieuwe klanten en consulenten geinteresseerd te maken om zich aan Chogan te gaan verbinden! 

change

Ben je geinteresseerd om vandaag nog te beginnen bij Chogan, meld je dan direct aan via de onderstaande knop “Direct Inschrijven”. Wil je iets meer inside informatie kijk dan in onze Bedrijfspresentatie waar ons systeem stap voor stap word uitgelegd.

De SUCCESFACTORS

  • PRODUCTEN VAN TOPKWALITEIT! 
  •  MADE IN ITALIE 
  •  CERTIFICATION BIOCERTITALIA ET SCIC BIO VEGAN 
  •  PRODUCTEN NIET GETEST OP DIEREN
  •  INNOVEREND VERKOOPSYSTEEM!
  •  HOGE WINSTMARGES

TOT SNEL IN ONZE FANTASTISCHE WERELD VAN CHOGAN!

Translate »
1
Goedendag, waarmee kan ik u helpen?
Powered by